Ses snart therese!

Nu ska jag dra mig mot skogen, är förvånad är faktiskt inte bakis i huvudet men fyfan för min kropp! Iaf vi ses snart Therese!

Drar till skogen!

På med mjukisarna och förbereda för en kväll i skogen! Ikväll drar jag till Therese, ska bli mysigt och spendera en kväll från umeå och bara vara i skogen! Inget bra väder heller så att sitta och mysa med min tok blir perfekt!

trevligheter

Hallå, hemma efter en sjukt trevlig kväll igår. Nya vänner och gamla vänner de var riktigt trevligt igår! Sen tappade jag alla mina kort och haft lite ångest för de sen igår kväll när jag kom på de. Men mamma kom och hämta mig imorse och jag hittade dom igen så nu är de problemet ur världen! Ikväll hoppas jag att jag ska vara med Therese!

party time


true shit


Rain is pouring down, let's stay and hide.


smoothies

Idag har jag bara legat hemma med migrän, värsta jag vet. Skulle dra till skolan och göra mitt engelska np och sen dra och träna men nä. Migrän är värre än att vara bakis 100 gånger om, kunde inte äta i morse för jag var spyfärdig av huvudvärken. Var på obs med mamma sören och milo senare på dagen och tog bussen med Milo hem och det var uppskattat fick nästan inte ut han från bussen. Jag och Markus har just gjort smoothies och nu ska jag ta den till badet och lägga mig och se oth. Så vi hörs senare!

-


RSS 2.0