get over it

Fyfan, jag vaknar upp som ett lik. mina ögon har svullit upp och jag har förjävla ont i halsen. Mår inte kanoners. Ikväll ska jag nog bara ligga hemma och dö! orkar inte mer än så! hatar att vara sjuk..

!Lev livet fullt ut

Mår inte speciellt bra, har ont överallt och det är förjävligt! Men ändå kan jag inte sluta tänka på hur bra mitt liv är just nu egentligen! Vill bara skrika ut ett riktigt jävla glädjeskrik som att jag vunnit 1miljon på lotto! Jag vet inte varför jag är så glad men de känns underbart!

Therese Rosendahl!

Grattis på födelsedagen min älskade vän!
Du är den finaste, kärlek till dig!

Love life

Egentligen har jag inte haft en sådan bra vecka alls, bara varit trött och allt har bara varit förjävligt. Men jag är så satans taggad på livet så det finns inte, ingenting speciellt händer egentligen. Utan jag bara älskar det som de är! Jag är så jävla glad att jag har alla mina underbara vänner, dom ger mig livsglädje så det bara sprutar om det. Vem fan behöver en pojkvän? Inte då man har mina vänner iaf! Jag menar mina vänner kommer alltid att vara där, varför då förlora dem för en kille som säkert inte ens kommer att hålla i ett år? Det gör jag aldrig om igen! Mina vänner ska alltid komma först, no matter what- spelar ingen roll hur snygg han är! Therese Rosendahl, tusen tack och mer än så du har gjort mitt liv underbart! Ja man kan säga att när allt var som värst kom du med samma humor och samma bekymmer! Sedan blev livet bara så jävla mycket bättre! FYFAN vad jag älskar livet! Även ett stort grattis till Therese som fyller 17 om 5minuter!!

let me play it loud

Jag längtar till kvällen, ska träffa min älskade therese som jag inte träffat på as länge, (eller ja de känns iaf så) och vara med min lillasyster ska dra en chillkväll. Kommer bli AS NICE! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och bara chillar! Blir att fara ner på stan vid 5 ungefär!

gotta love it

Gud vad jag älskar denhär låten, texten är så himla fin! och pianot kan inte annat än att älska de ♥

Min dag

Imorse steg jag upp i tid hann duscha innan jag skulle iväg på skolan, satt på första lektionen och jobbade, tog lunch och på lunchen somnade jag i soffan i 1 timme. När jag vaknade mådde jag riktigt dåligt så mamma fick komma och hämta mig. sedan har jag bara varit hemma och sett film, de blev Blue crush 2, cheetah girls och Water for elephants, älskar den filmen! den är så himla fin! Nu ska jag lägga mig och lyssna på lite musik och sedan sova! Godnatt!


i believe


In a city of devils we live


the haters wanted me to failnever look back


just forget


i feel the rush

Slutkört, less, ont i huvudet, alxeln och bara trött. Tränade barnen idag och efter första passet var jag totalt slut efter att få höja rösten allt för många gånger. Andra passet var ganska lungt barnen var lugna men då skulle jag sitta och passa på "plankan" och endel fick man slänga iväg så min axel mår inte så jätte bra. Mina ögon är väldigt tunga just nu så ska ut och röka sen blir det att krypa direkt i sängen! Imorgon kör vi på hårt i skolan och börjar med sminkning! Blir nog med lösögonfransar och hela köret. Våran nya lärare är för övrigt världens sötaste! Blir nog även att köra med hennes egna sminkmärke, kommer nog bli asm iaf!


skola

Ingen som känner att dom vill göra mina svenska uppgifter?
Fyfan va less jag är efter engelskan.. Just gjort klart filmrecensionen och nu måste jag göra en nyhetsartikel men jag orkar verkligen så sitter och lyssnar på musik.

don't go back


you're like a really bad song, annoying.

Endel människor tål man bara inte så enkelt är det, och dig ja dig vill jag bara spy på! Så förbannat jävla dryg och egotrippad! Önskar jag fick utslag av att vara nära dig så man slapp!


keep me close

Dragit på mig pyamas och ligger i sängen och käkar chips och dipp och min milkshake, klagar inte på livet! Har även musik i öronen! MYS! Snart blir det nog att dra igång en filmoch krypa under täcket!

(fin pyamas)

Baby, can we go back?

Gud så jag älskar hösten! Så många färger och världens känns så underbar! Kärlek i luften och jag tänker alltid på hur olika människor är, allt känns bara så självklart i höstens alla färger! Det ända jag saknar på hösten är ett mysigt förhållande och bara ligga och ta det lugnt! Som tur har jag mina underbara vänner och framför allt Therese, tusen miljoner tack till henne ♥ Går inte ens att förklara hösten, blir alltid i min egna lilla värld på hösten allt är så fint!

just wondered around

Nu blir det att fara på leos lekland!

jag låter dig inte se mig svag

http://sofialundgrenhenriksson.blogg.se/

Grattis!

Grattis på 42års dagen älskade Johan!
Jag saknar dig, men vi ses sen!

tidsfördriv

Alla bilder är tagna av: Sofia Henriksson

I got what it takes to make it all the way

Inte skrivit på en vecka men det har haft sina anledningar, har inte haft lust eller ork. I helgen har jag inte gjort så värst mycket mamma har varit i stockholm så har varit ensam hemma, hatar att sova själv men.. Imorgon är det praktik men jag ska inte fara utan jag ska på Johans grav för imorgon skulle han fyllt 42. Saknar han som fan och det är sånna dagar som är värst! Önsakar att han fanns kvar här med mig, önskar att dagen aldrig kom som att man skulle kunna hoppa över den dagen på åter och ha en mindre dag varje år. Men det går inte, endel saker är väl meant to be antar jag. Men han kommer alltid finnas med mig! Men gud så jag saknar honom! Will always love you!I fake a smile and say I'm fine
never thought we'd say goodbye


RSS 2.0