Won't settle for somebody new.

You ever wanted something so bad that you just can't have??
You ever needed that one thing that's not in your grasp.
You ever wanted something so bad that you just can't have?
You ever needed that one thing that's not in your grasp.För ingen tror på kärlek

Bloggar dåligt nu, men vafan det är jullov! Igår var jag hos pappa och sebbe följde med, vi spelade spel osv. Roligt var det iallafall. Ikväll ska jag hjälpa mamma och ella med en tjejkväll nere på junis! det blir lösnaglar, smink och annat roligt! Tror att 3 av mina småsyskon kommer att vara där så det blir roligt!

God jul!

Inte orkat blogga på ett tag har haft fult upp med julruset!
Sov hos pappa igår, ja man kan verkligen säga sov somnade i soffan innan middagen vaknade klockan 7 och då åt jag sen somna jag i soffan igen till 9 tror jag och då såg vi film ett tag i vardagsrummet sen gick jag och la mig för att jag fortfarande var trött, Idag är de jul och fått allt jag önskat mig, önskade mig ett par hörlurar, stickade tröjor, en halsduk, mario på wii och presentkort från indiska. Fick en jätte fin tröja som Alexandra stickat! sen fick jag en massa annat fint också, jätte nöjd! örhänget som jag har på mig tex fick jag av en av mina lillasystrar (sofia)! nu ska jag gå och mysa med familjen igen!

White material

Efter att ha sett Somtimes in april igår så gick jag och såg film med Mamma, Sören och sofia. De var någon julfilm riktigt rolig var den faktiskt synd jag inte kommer ihåg vad den hette. Den slutade runt 12 så då gick dom andra och la sig, men eftersom jag är en natt människa stannade jag uppe och såg först tv på mitt rum ett tag vilket inte var så värst kul eftersom det bara fanns dåligt på tv så efter nån timme bestämde jag mig för att se Shooting dogs också en riktigt bra film som handlar om kriget i Rwanda. Kanske inte sa det i förra inlägget men både Hotel Rwanda och Sometimes in April handlar om de. Så gillar ni krigs/drama filmer så se dom! Själv är jag riktigt Svag för sånna filmer! Ska snart lägga mig och se White material som ska handla om ett inbördetskrig i ett afrikanskt land som inte är namngivet!

make the world better

Eftersom jag älskar filmer som är från afrika och andra fattiga länder och som handlar om krig och andra hemskheter och även verklighetsbaserade filmer så såg jag 2 riktigt bra filmer igår, Hotel Rwanda och The stoning of Soraya, rekomenderar dom verkligen dom är underbart fina och faktiskt väldigt hemska. De är hemskt att de låter sånthär ske i andra länder blir så ledsen och rörd när jag ser sånna här filmer, verkligen värda att se! Nu ska jag lägga mig och se Somtimes in April, och jag hoppas att den är lika bra! Men innan de ska jag springa ut med Mira.

Don't live your life trying to please others

Galet less jag är på människor, även fast jag legat framför datorn hela veckan. Så facebook, bloggar osv bara skitsnack överallt och orkar verkligen inte bry mig om nånting vill ligga här i mig säng och bara se tv och dö lite och ha min sjuka stund. Kan inte säga att jag är världens bästa och aldrig snackar skit men när folk snackar skit om "sina bästa vänner" och säger jätte mycke taskiga saker och sedan skriver du är min bästa, älskar att vara med dig och blablabla bara bullshit. Och när folk låtsas att de tycker så himla synd om folk, de är egentligen inte så himla brydda (beroende på vem de är), varför låtsas bry sig när man knappt känner människan. Alla bryr sig egentligen bara om dig själv och är nyfikna och säger inte att jag är annorlunda bara de att jag erkänner de. Okej inte riktigt bara om sig själv, men för de mesta. Är inte riktad till någon speciell person alls utan till alla, är bara allmänt less på sånt här. Vet att jag själv är en riktigt hemsk människa ibland, är alldelens för irionisk i de flesta fall. Säger inte att jag hatar dom som gör sånt här är bara less, hatar egentligen ingen alls, tycker bara endel är dryg och för självsäkra (vilket är bra till en viss gräns). Sedan finns det ju många fler dåliga egenskaper också men finns ingen vits att ta upp dom känner inte att jag vill peka ut nån.  Nu ska jag lägga mig och se film pz

sunshine girl

Ligger i soffan med min speaker pillow och filten, top model har just börjar så stänger av kudden ett tag.

count to 10

Inte haft orken att blogga alls hamnade på sjukhuset på söndag morgon och låg där till måndag eftermiddag, fått inflamation/infektion i njurarna ähh vet inte skillnaden så låg i över 40 graders feber och är lågtempad så ligger oftast på 36,1 ungefär så inte varit nå kry alls. Stannar hemma från skolan hela veckan och i helgen blir det att ligga hemma och bara vila. är fortfarande riktigt utslagen och får inte i mig någon mat alls, dom värsta smärtorna är borta vilket är skönt! Idag fick jag en tidig julklapp av Mamma och Sören så de blev mer som en krya på dig present, det var en kudde med högtalare så nu har jag en riktig myskudde lovely! Juste även önskap mig julklappar av mormor och morfar också och de är presentkort på indiska så jag kan köpa den underbart fina klänningen jag vill ha, är så jäkla kär i den! Visst är den vacker?

take a chance

är med tessan och sitter med en ansiktsmask!

Could you stop my heart? It's always beating

Drog med storasyster på waynes käka mackor och drack chailatte idag! Mys♥

wonderful

ligger och dricker glögg i min ensamhet och njuter till tracys underbara röst

RSS 2.0